Órarend

TEGYÉL MAGADÉRT, ÉLD MEG NŐISÉGEDET TUDATOSAN!
¤~ 2019. szept. 9-től érvényes órarend ~¤

¤ Az első alkalom az új érdeklődőknek kedvezményes.

¤ Ha egyedül gyakorolnál, de nem tudod, mit, hogyan, elérhetőségeimen (pipitér.noi.egeszlet@gmail.com vagy 06703667389) keress, és egyéni konzultáció keretében összeállítunk Neked személyre szabott gyakorlatsort, amit aztán gyakorolni tudsz.
Egyéni konzultációt lelki probléma esetén is kérhetsz, ha úgy érzed, elakadtál, nem érted, mi történik Veled, körülötted, segítek feltárni a mechanizmusokat, mintákat az életedben, hogy tovább tudj haladni, tudatosan dolgozni magadon.

¤ Praktikus tanácsok a jógaórával kapcsolatban:

  • óra előtt 2 órával már ne egyél
  • érkezz időben, hogy ne zavard a többieket az elcsendesedésben
  • kapcsold ki a telefonod óra előtt és tedd a táskád mélyére, hogy valóban “én-idő” legyen a jógaóra, ne zavarjon a külvilág – és Te sem a többi jógázót
  • hozz magaddal jógaszőnyeget vagy polifoamot + egy plédet
    (a relaxáció alatt lehűl a test, jó, ha be tudsz takarózni)
  • ha kötött a csípőd, vagy ha nem tudsz kiegyenesedni, ha a földön ülsz (pl. törökülésben), hozz magaddal egy kis, keményebb párnát vagy akár jógatéglát, ha van- de akár pléd is használható összecsavarva: segítenek a pózokban, amíg megerősödsz/ kilazulsz
  • ha bármilyen kérdésed van, kérdezz bátran akár személyesen, akár az elérhetőségeimen (ld. a Kapcsolat pontot az oldal alján)

¤ További információk az egyes óratípusokról:

❋ NŐI JÓGA

❋ TARTÁSJAVÍTÓ JÓGA

¤ És ha már most átmozgatnád magad >> VIDEÓK